Etterlysning - rullestolbruker

Etterlysning - rullestolbruker

LHS har fått spørsmål om vi kan hjelpe til med å rekruttere en bruker av en ny dynamisk rullestol. Den som blir rekruttert vil, som takk for hjelpen, få rullestolen til en verdi av ca kr. 150.000,-.
 

Høy kvalitets rullestol som takk for hjelpen til rullestol modell.

Netti, som har utviklet dynamiske komfort rullestoler i lang tid, har nå laget en ny modell som settes i produksjon. I forbindelse med lanseringen trenger Netti en rullestol bruker med ufrivillge bevegelser.

Netti ønsker å sette fokus på de dagligdagse utfordringer Huntington pasienter har og hvordan en dynamisk rollestol kan bidra til en bedre hverdag. Til dette trenger Netti en bruker med Huntington sykdom som kan tenke seg å være modell til noen bilder og noen korte filmer om hvordan en vanlig dag ser ut og hva slags utfordringer som må håndteres. Disse bildene skal brukes videre i marketsførings arbeidet og filmen skal vises på hjemmeside og ved presentasjoner. Dersom vedkommende ønsker det kan navn, adresse mm holdes utenfor og selve avtale om bruk av materialle blir selvfølgelig dokumentert i seperat avtale.

 

En av våre dyktige medarbeiderne vil sette opp stolen slik den vil fungere på best måte til brukerens behov, med det utvalget av tilbehør som trengs.

Som takk for hjelpen kan vedkommende beholde stolen som har en utsalgsverdi av  ca NOK 150.000

Gjerne se på https://www.my-netti.com/wheelchair/netti-dynamic-iii-hd/ og https://www.my-netti.com/wheelchair/netti-dynamic-ced/ hvordan to av modellene ser ut. Den nye dynamiske rullestolen som Netti trenger en modell til, er langt mer avansert og har et design som passer langt bedre inn i dagens samfunn.

Ved spørsmål ta kontakt med

 

Mike Dongelmans

Product Advisor

 

Physiotherapist

Osteopath DO

 

M: +47 98 90 49 23

mike@my-netti.com

 

Alu Rehab AS  ·  Bedriftsvegen 23  ·  4353 Klepp Stasjon  ·  Norway