Ungdomssamling 10.-12. september 2021 i Trondheim.

10 SEP


+

Ungdomssamling høsten 2021. Se mer informasjon her: 

10.-12. september 2021 skal det avholdes ungdomssamling i Trondheim. Opplegget er laget for alle medlemmer mellom 18 og 35 år og er helt gratis. Programmet for helga er ikke helt fastsatt enda, men det vil ligne på tidligere år. Det er gratis å delta på samlinga og foreningen dekker reisen til og fra.

Det har blitt opprettet et arrangement på Facebook som heter Ungdomssamling 2021 der det vil bli lagt ut mer informasjon når dette kommer. Informasjonen vil selvfølgelig også bli oppdatert her.

Litt om programmet for helga:

Fredag går for det meste til å bli kjent. Det blir også servert middag og snop på kvelden.

På lørdag er det litt mer opplegg. Det vil komme mer informasjon om hvem som kommer for å prate i år så fort dette er avgjort. I fjor hadde vi besøk av Ellen Blinkenberg som snakket om «Det store dilemmaet – skal/skal ikke». Vi snakket også sammen i mindre grupper.

Ut mot kvelden drar vi for å gjøre noe sosialt sammen og for å spise på en restaurant. Tidligere har dette vært fangene på fortet, VR-games og Escape Hunt. Også på lørdagen avsluttes kvelden med litt snop og brus på hotellet.

Søndag har også vært en dag for litt opplegg, selv om vi avslutter tidligere denne dagen. I 2020 var Trond Haukedal der og snakket om viktigheten av å ta seg selv på alvor.

Kontaktperson: Beate, Pauline og Ane. Epost: paulinelund(a)gmail.com